Happy Friday

Det har varit en ovanligt händelselös vecka med inslag av solsken men också några regndroppar. Jag känner mig allmänt obestämbar, frisk eller sjuk, bu eller bä. Har halsont och ett öra som spökar och har nu väntat 8 långa dagar på det stora utbrytandet som inte verkar komma. Bara aningen kallsvettig och krasslig. Värsta sortens förkylning. Har därför tagit det mer än lugnt med allt men igår kunde jag inte hålla mig och sprang en vända i skogen ändå. Jag har smygsimmat hela veckan vilket har resulterat i mer skvalp i örat men betydligt snyggare stil. Igår fick jag med beröm godkänt, jag börjar kunna kalla mig simmare och det var ju inte en dag för tidigt. Men vad kan man göra åt ett värdelöst öra? Som skvalpar när man ska sova? Kan det vara ett slags simmaröra? Jag har ju hört talas om att man kan utveckla simhud mellan tårna men sjösjukeöra måste jag nog forska mer på.

Vad kan vi annars prata om en fredag i förorten? Det har hänt både det ena och det andra på den här sidan. Jag orkar inte ens gå in på allt elände men än en gång har bekantskapskretsen blivit omskakad av en onödig olycka.

Jag måste erkänna att jag med stort intresse följt Tintin problemet hemma i Sverige. Spännande! Här hemma hänger Tintin på väggen i form av affischer och många böcker och filmer står i hyllan. Barnen älskar Tintin! Jag också. Men det kanske är helt politiskt korrekt. Är det helt fel? Kanske skulle Tintin packas ner i en låda och gömmas för dagens generation. För vem vill egentligen komma ihåg historien?

Hos oss sitter han även på kylen och vakar över framtiden som ser betydligt ljusare ut än historien.

Happy Friday peeps!

tinin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s