Concert, climbing and clogs

En helt ledig helg med massor av tomma timmar i kalendern. Fredag var ledig dag i skolan och ägndes till att ta igen sömn för alla ungdomar. Vi hade lite tåbestyr att ordna med och sedan var det kalas x 2 för den yngre. Det mest spännande var nog ett hillbilly kalas med där pappan välkomnade oss med banjospel och en rejäl snus. Där var det spott tävlingar och lökätning innan upphämtning i mörkret.

Lördag morgon och de vuxna drog på sig joggingskorna och drog åt olika håll. Barnen njöt av en lång sovmorgon. Lördagen var latare än latast och alla tog en vända för att hitta partyklänning till Caroline. Nu är det festligheter på gång på countryclub och till det behövs en smokingklänning. Inget lätt jobb. På kvällen bar det av till bowlinghallen för alla utom mig. Jag blev upplockad av en rejäl amerikansk truck och for in till stan för att roa mig. Det var koncert dags. När vi kom till kön för att få visa våra biljetter blev vi aningen tveksamma, 90% av publiken var knappt myndiga och vi blev hänvisade till “föräldrasidan”. Övriga 10% var antagligen föräldrar som skjutsat sina barn till koncerten. Inte vi heller. Vi uppsökte baren, betalade en slant för att få sitta på viphyllan och kunde njuta av koncerten sittande och helt uppassade. Det blev en otroligt lyckad tillställning. Ed Sheerans sista kväll i USA innan han skulle dra hem till England.

IMG_2019

Idag blev det sovmorgon och lång frukost innan vi drog iväg mot Bellevue för att leta vidare bland smokingklänningarnas förtrollade värld. Sofia hittade sina drömmars träskor och jag nya badhandukar. Men inte direkt någon förtrollad klänning…

Så vi drog och klättrade istället…

IMG_2030IMG_2036IMG_2038IMG_2039IMG_2043IMG_2050IMG_2053IMG_2054IMG_2057IMG_2060IMG_2061

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s