Dimma tjock som fjällfil

Man skulle tro att jag semestrar eller gör något annat spännande men så är det inte alls. Livet rullar på som vanligt och jag försöker kurera en bihåleinflammation med en ny orange burk med vitt skruvlock. Vi har under de senaste dagarna haft så tjock dimma att man faktiskt inte ser bilen framför sig. Mjölkvitt och filmjölktjockt. Och många kör utan lysen. Smart kombination. Efter träning i Lynnwood häromkvällen hittade vi inte hem trots att vi kör samma väg flera gånger i veckan utan var tvungna att stanna och läsa skyltarna på motorvägen. Men vad har detta att göra med dagsformen och har ni något intresse av detta? Inte det minsta. Jag ska flyga iväg med bilen en stund och sen återkommer jag med ett inlägg av klass. Kanske till och med något roligt, spännande och informativt. Ungefär som ett Kinderägg. Vet ni att Kinderägg är förbjudna här i Washington. Det är ju så mycket läskigt som kan kan hända med ett Kinderägg. Vi åker till Canada och smugglar in Kinderägg över gränsen när vi verkligen längtar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s