Dräkt med studs

Nu ni, nu väntar vi på att isen ska släppa (vi har ju ingen is men nog är det kallt) och solen ska titta fram över bergen. Idag har jag blivit presentad med en våtdräkt. Och gissa om det är studs i den?? Jag flyger som en struts på land. Ålar som fisken i vattnet. Guppar som en flodhäst på Kolmården. Jag rör mig som en gasell på stäppen. Smyger som ett lejon på savannen. Glider fram som Totally Lost i skärgården. Ja, ni fattar. Sitter som handsken. Som ett smäck. Nu blir det simma av…framåt april. Lite oroväckande med vänster arm som inte hänger med på torrsimmet, inte ens på bild. Risken är att jag kommer att simma i cirklar.

IMG_4197IMG_4200IMG_4190

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s