Vi önskar oss en ljum svag vind och lite solsken

Japp, det närmar sig. Borde vara i full gång med packningen men så är det inte riktigt. Jag fyllde precis en plastpåse med russin och nötter, om jag skulle bli hungrig på planet. Ungefär så långt har jag kommit med packningen. Det hakade upp sig när jag inte kunde hitta mina kompressions calf sleeves under eftermiddagen så då gav jag upp. Men passet är i alla fall framlagt och våtdräkten och skorna hänger på tork efter sista simmet igår. Idag har jag ägnat mig åt massage, ett besök hos kiropraktorn och så en pedikyr. Man vill ju ändå ha släta hälar om tånaglarna åker av. Uppladdning på hög nivå.

Regnet står som spön i backen för första gången på hela sommaren. Tjejerna är på try outs och skolan närmar sig. Hösten har kommit. Skönt eller inte, det spelar ingen roll. Jag vet i alla fall att ö till ö är om mindre än en vecka. Äntligen! Som vi har väntat på olika sidor av världen. Och nu äntligen får ut och knata i skärgården en hel dag. Kan det bli bättre. För er som vill vet hur det går för oss så kan man följa loppet live. Vi ska göra vårt bästa för att komma i mål. Och vi håller tummarna att vädret blir bra, lite ljumma vindar vill vi gärna ha men ingen storm.

OTIILO-BannerL-Live-Eng_131717

 

 

 

 

Sista veckan har vi sugit ut det sista av sommarlovet med kvällsbad och turistattraktioner inne i stan. Så här kul har det varit:

 

Kräftskiva. Och jag måste bara få tillägga att moi vann årets tipspromenad. Yes, otroligt men sant!

photo

Spännande brand på gatan.

photo

Kvällsbad, Lake Sammamish

photophotophotophoto

Seattle Great Wheel, hisnande högt och fin utsikt

photophotophoto

photophotophoto

Och det är inte varje dag man får se ett hembyggt takräcke.

photo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s