Höstrusk och raggsockor

Hösten har kommit! Regnrusk, blöta löv, fuktigt hus, stelfrusna fötter och kalla nätter. Nätterna är inte tillräckligt långa för att alla ska orka sig igenom dagarna. Ryggsäckarna känns extra tunga. S och jag har ägnat veckan åt att titta på tv, vila och läsa böcker, det får man göra när man är sjuk. Jag är inte sjuk men det är godkänt för mig att göra detsamma eftersom jag sällskapar med S.

Till helgen är det Halloween och vi filar just nu på kostymerna. Mary Poppins och Slash står högt upp på listan. Bilder kommer när den stora dagen har varit och vi har partajat och snuvat godis av våra grannar.

I helgen var S, C och jag på äventyr i Leavenworth, WA, resten av familjen var hemma och spelade fotbollscup med bruten tå. Anledningen till turen var utomhusklättring, något som jag inte direkt är haj på men C desto mer. Det var torrt och fint väder första dagen men andra dagen blev lite mer prövande för humöret. Allt gick finfint, barnen och tränarna trivdes och jag hade det också riktigt bra. På vägen hem fick vi se den första vita snön i skidbackarna i Stevens Pass och det regnade snöblandat genom bergen. Pytonväder att köra i men skönt att komma hem. Vintern får gärna dröja ett par månader till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s