Tävling igår–sovmorgon idag

Solen skiner och jag är inne på min tredje kaffekopp för dagen. Jag hade sovmorgon idag och vaknade första gången  halv sex. Precis det man önskar…

Helgerna går I ett tempo som skulle göra Tony Rickardsson avundsjuk. Hela familjen går omlott och vi ses framåt kvällarna i hörnsoffan för att försöka klämma in ett avsnitt av något svenskt och ibland till och med en långfilm. Att sätta igång en långfilm är ju lite att ta I, vem försöker man lura… Men man sover skönt till bakgrundsljudet.

Den här helgen har varit lite mindre körig, två fotbollsmatcher och en klättringstävling. Eftersom Brjann är fotbollstränare för Js lag så är ju han den som åker på fotboll. Jag har under fotbolls säsongen blivit klättringsmamma på heltid, ett jobb jag verkligen uppskattar men det är lite tidsödande. Det är ju inte som med fotboll att det är över på en timme eller två. Klättringen varar I en dag och I slutet av varje säsong, en förlängd helg på någon exotisk plats I en lagerlokal I något mindre säkert industriområde. Igår bar det av till Tacoma, nära och bra, ca en timmes bilresa söder över. Regnet öste ner hela dagen I mängder och man kunde med nöd och näppe se tio meter framför sig. C laddade med Kizz hela vägen med en hög hatt på huvudet. Igår var det Halloween klättring, allt nersläckt men routerna utmärkta med lysande tejp och färg. Luften var tjock som vispgrädde och mörkret gör att känner sig som om man ligger under en filt I Madrid. Allt gick bra och det bar av hemåt framåt kvällen där B väntade med maten klar och gäster på intåg. Jag hade en blodig vampyr till bordet. Mooooohhaaahaoooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s