Hur är vädret hos dig?

Här är det ganska hyfsat, –6, lite grått och molnigt, några centimeter snö på marken och ganska avstängt. Vi är inte direkt insnöade men det är väldigt lite människor ute och kör. Det finns fortfarande mat i affärerna och vi har värme och elektricitet i huset.  Vi körde till Tukwila i morse vid sju snåret, en tur som hade tagit 1-2 timmar en vanlig morgon med vardaglig rusningstrafik. Det tog oss 30 minuter í kraftigt halt väglag. Nu är vi hemma igen och jag har precis mumsat i mig en lussebulle och en kopp kaffe. Funderar just nu vad vi ska hitta på när vi är lite halv avstängda från omvärlden?

Image 

Foto från Seattle Times

2 thoughts on “Hur är vädret hos dig?

  1. Märy

    Passa på att njut lite innan the Thanksgiving madness börjar.
    För två år sedan hade vi kaos under julen…var ni här då? Inget jag önskar i år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s