Lycko oss–det regnar

Det regnar här idag igen. Det regnar alltid här, varje dag, året runt, varje natt, året runt. Regnet gör att det blir grönt och rent så på sätt och vis så har vi ju tur. Lycko oss, det regnar! Men samtidigt är det så synd om er andra som omöligt kan få en vattendroppe fallande från himlen. Det kan inte finnas något kvar att krama ur där uppe. Urlakat på regn. Pacific Northwest måste få 99% av världens nederbörd i form av regn. På ett sätt tycker jag synd om resten av världen, som inte har regn varje dag utan bara en skur då och då. Lycko oss som har regn hela tiden.

På med regnrocken gott folk och glöm inte dagens näve av D vitamin tabletter!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s