Uppe med tuppen, eftermiddagsörn och snart en nattuggla!

Trött på att vara trött och ska förändra min livsinställning… Med positivt tänkande kommer man långt! Jag har varit uppe sedan 06.30 och är still going strong. Pigg som en lärka! Däremot är det ett par andra som nästan slocknat bredvid mig.

Nu ska ni få se ett urval av dagen i bilder:

IMG_0387 06.40 yberpiggelin, ska precis göra en latte, äta frukost och laga lunch till lunchväskorna

IMG_039409.20 fortfarande yberpiggelin och inne på kaffekopp nr 3, precis hemkommen från avsläpp och lite jobb på skolan.

IMG_0403 09.35 Ombytt och laddad med musik, på väg ut i löparspåret

IMG_041010.50 Tillbaka, genomsvettig efter långrunda från North Rose Hill till Bridal Trails, South Rose Hill och sedan hem till North Rose Hill

11.00 – 14.45 dusch och diverse – dammsugning, vetefritt bröd bak, tre tvättar, lunch, mail, telefonprat, blandat med jobb bestyr…

14.45 Upphämtning av barn nr 1 och körning till skola 2, pratstund i bilen och allsång till Salem al Fakir

IMG_042315.50 Upphämtning av barn nr 2 och 3, mellanmål och ombyte för två, avsläpp på klättring. Hem för ombyte för oss andra två för Cardio pass på klubben.

IMG_0424 19.00 Träning avslutad för alla fyra och upphämtning av två klättrare. Hem via affären, slut på mjölk…

IMG_042719.30 Hemma igen svettiga och färdigtränade, middag och dusch (en vill inte vara med på bild)

20.00 Nu drog maken iväg på pick up vollyboll på klubben, förväntas komma hem 23.00

IMG_0430IMG_043120.30 Läxläsning

IMG_043321.00 Kakbak, en omgång med vete och en utan vete

21.30 Bloggning, bokläsning och bedtime för nr 3, nr 1 och 2 fortsätter med läxorna

Kvällen fortsätter och jag känner mig uppfriskande pigg! Jag har skaffat mig en ny bok som jag tror starkt på, Hunting and Gathering av Anna Gavalda. Förhoppningsvis lika bra som hennes andra. Avslutade Igelkottens Elegans (The elegance of the hedgehog) igår kväll – rekommenderas!

4 thoughts on “Uppe med tuppen, eftermiddagsörn och snart en nattuggla!

 1. Lena

  Jag har sagt det förr och jag säger det igen, du är helt underbar Scarlett! Tack för allt du delar med dig! Förresten, inte konstigt att du är trött, du tränar ju hela tiden… gör som jag, vila dig i form! Tänkte svänga förbi på en fredagsöl och lite bbq ikväll, är det ok? Ja, ja, det är som det är men man kan ju alltid fantisera.

  1. Sväng förbi Lena!! Grillen står på och ölen är på kylning! Hur underbart skulle inte det vara! Nu ska jag packa boxningshandskarna och lämna barnen på hopprepsträning innan skolan och åka på Combat!

   1. Lena

    Exakt! Själv har jag varit på MediaMarkt o lämnat in en mobil o hämtat ut en ipod-docka. Toppat veckan med yoga efter jobbet, serverat pizza till nobel-middagen, gjort en körning, o nu… en rom&cola o film. Med andra ord, blir nog lite sen. Träna combat du, själv satsar jag på att hålla skinnet spänt för att slippa rynkor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s