Livet utan kvällskaffe

En av livets bästa nöjen tycker jag är att få avsluta en sen middag med en dubbel espresso, nymald och nybrygd i en fin kopp. Det gör jag mer eller mindre varje dag, trycker på knappen och väntar in en liten svart skvätt i botten av koppen. Den första och den sista koppen på dagen är alltid bäst. Med mjölk på morgonen, utan på kvällen men med crema. Nu har det lilla nöjet blivit helt uppryckt och förstört. Natt efter natt ligger jag och filosoferar och tittar upp i det vita taket. Väntar på att sömnen ska infinna sig och döva dagen. Inte händer det, i alla fall inte före 04.30. Frågan är nu om det är kaffet eller småjävlar i huvudet? Tror jag kanske bara att det är kaffet och blir därför alldeles stel av sömnsvårigheter? Jag tror tyvärr att det är kaffet, ett av mina nöjen som nu måste skalas bort från min dagsrutin. Någon som har några tips på hur man kan få dricka sitt kaffe men ändå få sova??

2 thoughts on “Livet utan kvällskaffe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s