Träffade syltmunkstanten idag…

Karma, ödet… kalla det vad ni vill… Träffade en vän idag på Whole Foods i Redmond. Vi åt lunch och pratade om viktiga saker. Efter lunchen skuttade jag runt i affären, handlade lite, smakade lite, tittade lite och doftade lite. Härligt! Vid allergihyllan träffade jag en bekant, en ny vän eller en utsänd från en högre makt. Syltmunkstanten! Hi, sa jag! Hi, sa hon och nice to see you again! Jag fick genast hjärtklappning och kinderna hettade. Jösses! God bless you my friend, sa hon och gick mot persiljan. Have an excellent weekend sa jag och gick mot sparrisen. Wow! Konstig upplevelse! Syltmunkstanten och jag. Och jag vet inte ens vad hon heter. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s