Vårsnö

Jag blev väckt av J kl 6.20. Hon var på väg in i duschen, då kollade mailen på telefonen på vägen. Det är ju det första man gör när man vaknar. Hon skakade liv i mig och konstaterade att hon inte ville bli väckt. Skolan är inställd och snön vräker ner… nej det var ju önsketänkande. Skolan är inställd men snön dalar ner lite lojt, ett par snöflingor i minuten. Jag hoppas verkligen att snöfallet tar i för annars är det verkligen en helt bortkastad dag. Alla dagar som skolan blir inställd under vintern läggs tillbaka på sommaren. Vi får vara glada om vi får sluta skolan till midsommar.Vi får väl se hur mycket snö det kommer under dagen. Vi kan ju alltid hoppas på drivor.

 IMG_0666

Nu ska jag ut och köra i drivorna. Nu hoppas vi på mera snö så vi får lite vinter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s