Från barnsadel till snabbhet

Vad har man egentligen? Ett liv som passerar, ett litet liv. Barndomen är förbi men ålderdomen är något att se fram emot. Fy sjutton vad dystert. Jag tänker backa några år. Jag ska köpa mig en ny cykel. Först var det en praktisk variant, sedan blev det mer och mer växlar, bockstyre och snygg färg. Sista 13-14 åren har fokus legat på först barnsadel och sedan cykelkorg. Jag har fått nog. Nu blir det snabbhet och fjädring. Nu ska här cyklas på skogsbanor, på varma berg, på snöiga och isiga toppar och vackra vingårdar. Nu läser jag på om skivbromsar, växlar i alla format, tyngdpunkt och trampor. Det gäller bara att bestämma sig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s