Konstant ätande

Seattle visar sig sin allra bästa sida, regnet öser ner och himlen är så grå att man undrar om man fått akut starr. Idag har vi ätit lunch, ätit en frozen yoghurt, handlat och lagat mat och ätit igen. Jag gjorde en lasagne som inte var speciellt bra. Förvånande dålig. Som tur var så inhandlades två flaskor gott Amarone samtidigt som köttfärsen så vi kunde skölja ner den något torra lasagnen med ett bra rödvin.

Jag har två tappra föräldrar som hänger med på det mesta men framåt 22.30 snåret så slår tidomställningen till och gamnacken kommer krypande. Det är lite tröttsamt att vara i europeisk tid och jag sympatiserar. Jag har inte sovit så här bra på flera veckor. 

Tack för idag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s