Dags för en repris

I morgon har vi helt spontant en ledig dag från skolan, en studiedag eller leapday som det kallas här. För att fira den lediga dagen sitter vi nu djupt i soffan och tittar på en favorit i repris, Mamma Mia. Det måste vara minst 25 gånger i ordningen, utan överdrift. Alla sjunger och säger replikerna sekunderna innan själva replikerna sägs på filmen. Det känns ju lite tryggt. Det är ganska skönt med repriser ibland, utan överraskningar.

Idag trotsade jag tryggheten och bytte Boot Camp grupp och går numera kvällstid tillsammans med Brjann. I kväll flåsade vi sida vid sida och betade av 9 kilometer före maten. Inte så illa. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka än så länge. Det kändes ju lite plågsamt, grymt på ett ganska schysst sätt att dra sig upp vid 4.45 på morgonen, lite coolt. Det var lite annorlunda och snällare träning och det kanske kan vara bra. Och så trevligt sällskap.

 

 

<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s