Hopplöst med texande mamma

Det är svårt att hålla sig pigg och alert i alla lägen. När man har tonårsbarn och nästan tonårsbarn gäller det att hänga med. Jag hänger med i farten, spelen, kläderna, kompisarna osv, det är ju inte så svårt. Svårare är det däremot med textandet. Jag är totalt omodern och skriver ut hela orden.

Vänta. Kommer strax. Hej så länge. Puss och kram 

Så skriver jag men jag borde ju skriva så här:

w8 brb bfn pok

Tänk så mycket tid jag skulle kunna spara. Jag måste nog träna lite på mina förkortningar så jag inte får utsliten texttumme.

Sms–ordlista – DN.SE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s