Vem är ansvarig för alla barking frogs i Redmond?

Jag skulle vilja lägga in ett klagomål till den som sköter de vilda grodorna i Redmond. Jag förstår att dessa är ett tecken på en välmående natur och frisk sumpmark men jag skulle bara vilja sova. En börjar skälla och tusen hakar på. Lördag kväll tyckte jag att det fick vara slut med extraordinära värktabletter och gick lite lätt över till normala tabletter med normala biverkningar. Jag kände att det var dags att återgå till vanliga rutiner som innefattar bilkörning och datoranvändning. Under hela dagen har jag ångrat mitt beslut eftersom jag har underliga och nästan oöverstigliga smärtor i axel-armpartiet. Konstigt. I morse kostaterade jag när jag pratade med min syster att sova är inga problem. Vad är det doktorn pratar om? Det är ju bara att vika upp ryggen på sängen och lägga hela armen inkl attiralj på en kudde och blunda. Jag tar tillbaka allt. Uppenbarligen har jag ätit magiska tabletter som har gjort verkligheten rosenröd och sömning. Nu vrider jag och vänder på min bleka och tunga lekamen accompanjerad av alla Redmonds barking frogs. Jag står inte ut!! I stället för sömn har jag gått över till grönt te och danska smörkakor och sitter nu här och skriver patetiskt med vänster pekfinger. Ska det vara så här i flera månader så vill jag inte mer, speciellt om grodorna ska fortsätta bräka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s