Stockholmstur

Igår tog vi en tur in till Stockholm och åt lunch på Grand Hotell. Solen sken och Stockholm visade sig från sin allra bästa sida. Maten var delikat. Enligt barnen så har Grand Hotell världens bästa köttbullar. Jag vet inte vad jag gillar bäst, alla sillar, laxar eller efterrätterna. Allt är bäst. Efter maten bar det av till en obligatorisk tur till Slottet och Livrustkammaren. Favorit i repris. Samma mat och samma tur varje år.

IMG_6505IMG_6508IMG_6600IMG_6527IMG_6499IMG_6667IMG_6582

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s