Triathlonsöndag

Regn och rusk ger inte några extra leenden tidigt en söndag morgon. Vi vaknade av regn mot fönstret och himlen var mer än grå. Idag körde jag in själv till skolan medan Sofia och Caroline gjorde triathlon debut. Kallt vatten och regn i luften… the show must go on. Det var bara att dra på sig bikini och badmössa, bita ihop och slänga sig i sjön. Iskall simning, tuff bana att cykla och sedan en snabb löptur. Det absolut svåraste var att byta om, få med sig nummerlappar, ta av hjälmen, få på sig skorna på blöta fötter. Men det gick vägen, båda kom i mål med ett leende på läpparna. 

IMG_8178IMG_8186IMG_8196IMG_8208IMG_8216IMG_8224

Efter loppet och tillbaka hemma uppdaterade Sofia sin facebook status så här:

IMG_1087

Det låter som om det här är en början på något stort…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s