Utan kläder på en tisdag

Jag var på klubben i morse och tog en dusch efter träningspasset. Inget ovanligt med det. På något konstigt sätt så låste mitt skåp sig när jag var inne i duschen. Där stod jag med två handdukar runt kroppen och kompisarna hämtade någon med huvudelnyckel för att öppna upp skåpet. Inget ovanligt, ibland går skåpen i baklås eller folk glömmer koden. Efter ett antal försök och många suckar senare står jag kvar med mina handdukar och trampar försiktigt på stället. Elöppnarsaken funkar inte. Mitt skåp är tvärlåst och i det finns mina kläder, mobilen, bilnycklar… allt man behöver för att klara sig en dag utanför hemmets väggar. In kommer kaffe med mjölk till mig och min kompis hela vägen från Starbucks. Det bärs in kläder från shoppen för att jag ska kunna skyla min lekamen. Det rings till vaktmästeriet på stora klubben, säkerhetsvakter, chefer… men ingen har någon lösning mer än att bryta upp skåpet. Sagt och gjort, fram med kofoten. Efter en timme har vi lokaliserat en kofot och med ett knäck går skåpet upp och där inne ligger allt jag behöver. Och inte behövde jag blåsa håret för det hade ju hunnit självtorka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s