Vem vill du ge en julklapp i år?

I varenda dagstidning kan man läsa om skådespelare och politiker och vem de skulle vilja ge en julklapp till? Flera av dem presentar sina familjer med lycka och välgång, fattiga barn med mat, länder med nytt styre och ledarskap. Vad skulle du ge bort om du fick chansen att ge bort vad som helst?

Jag har funderat ett tag och det är faktskt inte lätt att ge något fyndigt eller världsavgörande. Det är ju klart att man skulle vilja ge hela världen mat och vaccin, tak över huvudet och fred på jorden. Men nu är vi realister här. Världen ser inte ut så. Inte ens i vår bubbla i Redmod, WA.

Jag skulle vilja ge alla en trevlig julafton, var ni än befinner er. God mat, trevligt sällskap och några julklappar som gör er glada. Jag skulle också vilja ge alla en koncertupplevelse, operabesök eller en teaterföreställning. Och helst av allt skulle jag vilja ge er timmar av fysisk träning som jag vet smittar av sig på själen. Alltså vill jag ge alla lite föda för själen. Jobba lite på välbefinnandet och snygghet på insidan och ge inte bara bort sådant som man hänger utanpå sin lekamen.

Själv lever jag ständigt i kamp med tiden. Jag har aldrig jobbat så lite på pappret men aldrig haft så lite tid. Jag önskar mig en hushållerska i julklapp och rullskidor. Då skulle jag rulla bort mot solnedgången. 

IMG_1319

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s