Fredag eller TGIF

Scwish! Fredag! Äntligen! Tack och lov!

Vad händer med livet? Sorgligt nog så är det ju bara så att vissa dagar är jobbare än andra. Inte på grund av det är tråkigheter som händer och jobbiga beslut att ta utan bara att det är tröttsamt efter en lång vecka med lite sömn. Jag är mer än glad att meddela att det är fredag eftermiddag. Veckan börjar gå mot sitt slut och helgen knackar på dörren. Välkommen in! Svåraste beslutet till kvällen kommer att vara På spåret eller film, vara vaken eller sova. Underbart!

378966_2763886550092_1645725351_2419291_348262716_n[1]

Mycket möjligt är att det kommer att komma snö och so what!!! Bring it on!! Jag har precis avslutat min 5e och sista runda hos kiropraktorn på 48 timmar, och det verkar som det lyckats. Jag sitter, står, andas och lite till i vanlig kroppslig form. Den här veckan har det varit extra svårt… varför är vi här när alla andra vi bryr oss om är på den andra sidan. Vi har ju ändå valt att vara här, långt borta. Samtidigt tampas jag med detta varje dag! Och det tog fyra år att inse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s