Vi målar och målar

En kort uppdatering vad gäller Sverigebesöket. Jag och pappa jobbar så armarna smärtar och ögon svider. Husetrenoveringen tar sig och huset blir allt mer ljust och fint.

Hittills har vi gjort följande: Alla tre sovrum på tredje våningen har fått ny färg i taket, på väggarna (eller tapet) och dörrar och lister är målade. Badrummet är våtrumsrollat två gånger. Hallen uppe är även den målad. Fönsterna är putsade och fina.

På våning två är köket målat och nytapetserat. Vardagsrummet har fått ny färg på väggarna och i taket. Väggarna och ytterdörren har fått ny fin färg. Gästtoaletten är nymålad.

Just nu jobbar vi på våning ett. Nya tapeter i tv rummet har slutförts av pappa idag och jag jobbar inne i arbetsrummet där väggarna spacklats och målas just nu, listerna har blivit vita och fina och dörrarna har blivit spacklade och målade.

Kvar är en omgång färg i och golv i arbetsrummet, färg på väggarna i trappan mellan våningarna och i hallen vid köket och lite smått som tex nya trösklar här och var. Eventuellt ska jag fixa lite i tvättstugan och göra det lite ljusare där också.

Nya kökstapeten!

IMG_1822

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s