En solig helg som medelålders

För några dagar sedan kom regnet efter mer än 40 regnfria dagar i det evigt gröna och fuktiga Seattle. Regnet försvann lika fort som det kom, men med regnet kom mörkret eller rättare sagt så blev ljuset långsammare. Solen vill inte riktigt krypa fram mellan träden. Kylan börjar också tränga sig in i märgen på morgonkvisten. Det blir långärmat och handskar på. Det börjar bli lite kusligt och jag är så tacksam att jag är i bra sällskap, både människor och hund. Vi pratar allt mer när vi springer. Antingen är det så att vi lärt känna varann ordentligt eller så är den där rädslan för köttätande djur som kommer krypande vid 5.30 på morgonen. Oavsett vad det är så har vi det trevligt.

Det har varit lite tyst från min sida den senaste veckan. Det är nog så att jag försökt smälta att jag precis tagit mig över strecket. Nu är jag officiellt medelålders. Hängande kroppsdelar och större öron. Det är så har jag hört av alla andra som överlevt sin 40 års dag, men jag vet inte riktigt. Jag känner mig ungefär lika hängig och rynkig som förra veckan så det kommer nog smyga på.

Det har i alla fall varit en fin helg. Fredag morgon smet jag iväg 5.40 och blev glatt överraskad av mina två löpisar på en parkeringsplats i mörkret. Ballonger och presenter som var väl uttänkta. Jag känner mig mycket träffad och tacksam. Vilka fina vänner!

 photophoto

Resten av dagen avnjöts i U Village. Härligt slött! Och sedan blev det en liten överraskningsmiddag som blev alldeles magisk på fredagkvällen. Några härliga vänner hade fixat en fantastik trollkarl som kom och trollade alldeles otroligt roligt vid bordet på restaurangen där vi satt. Vansinnigt trevligt vuxet kalas som jag vet att även barnen uppskattade. Framåt hösten blir det party och klackarna i taket!

 photo

Lördagen avnjöts inne i stan med barnen. Favoritresturangen serverade delikata musslor i solskenet, sedan blev det lite shopping och promenad och spel och middag framåt kvällen. Nu avslutar vi helgen med en isländsk lammstek efter en solig dag med skolstart på svenska skolan. Jag  har fått ett helt nytt gäng av spralliga krabater att få umgås med varje söndag hela skolåret. Vilken lycka för mig. Jag tror att det kommer bli mycket lek och bus i år.

photo

2 thoughts on “En solig helg som medelålders

  1. Louise

    Your look when the magician came to you, it was like “strippogram alert”……please don’t let him take his clothes off here in the restaurant……it was so much fun. Glad you enjoyed it as much as we did!!

  2. It was great Louise! Thank you all so much! My heart almost stopped… I thought he was going to take his clothes off. Not the best place for that! It was great, he was great! Hugs
    And love the bell 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s