Snart är det helg igen

Ojoj, nu går det undan. Dagarna flyger förbi och huset vi bor i känns mest som ett “byta kläder ställe”, bilen är mer mitt riktiga hem just nu. Riktigt vad som händer vet jag inte men det känns som om veckorna bara har måndag morgon och söndag kväll. Jag har varit dålig på att ringa Sverige de senaste veckorna, tiderna jag varit hemma på har inte riktigt varit Sverige vänliga. Men så här ser det ut hos oss just nu:

Johanna spelar för fulla läktare. Volleybollen går strålande och högerarmen börjar bli lite smått utsliten. Snart är säsongen slut på high school och sedan är det nya try outs. Vi får se vad det blir, om det blir något. Vem vet, hon kanske känner att hon vill pensionera sig vid 15 års ålder.

Caroline njuter av att vara korthårig och har så smått börjat klättra igen efter fallet i våras. En tävling avverkades i helgen och hon tog det aningen försiktigt, för vem vill ramla igen. Mot nya höjder!

Sofia har sin sista match i badminton imorgon och sedan är det slut för den här terminen. Vem kunde ana att vi hade en elitspelare på lager här hemma? Man undrar ju om det är någon mer oupptäckt kvalitet som döljer sig?

Brjann jobbar vidare och far och flänger. Hans high school coaching är snart slut men det blir nog några gästspel under hösten. Många timmar i hallen men han är otroligt poppis. Snart blir det avslutningskalas hemma för hela laget.

Och tro det eller ej, jag jobbar också en aning, lite då och då när jag får tid över. Idag ägnades förmiddagen åt att motionera kroppen inne, ute och i vattnet. Cykeln luftades och rullade genom halva Redmond och regnet höll sig borta. Simningen flyter på och snart intar jag delfinform. Skam den som ger sig!

Tjingeling!

simmare

Och så här ser proffsen ut när de simmar på land!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s