Hej igen

Efter en riktigt lat helg satte veckan igång igen. Idag har jag kämpat mig in i arbetsrummet och återtagit kontrollen över jobbet. Det som händer här hemma är att vi slåss lite om arbetsutrymmet. Jag har stora kassar med papper, lego, pennor, my little ponnies osv. Brjann har stora skärmar och sladdar i stora 50 meters rullar. Mitt i allt vårt finns resten av livet i form av papper, checkhäften, betygskort som ska läggas till handlingarna, mängder av spel och dvd filmer osv. Men det är ju inget nytt, så är det väl hemma hos de flersta. En kort fråga bara, vem är det som äter flingor i arbetsrummet? Inte är det jag i alla fall.

I helgen har det varit partydags igen och denna gången firade vi en blomstrande 50 åring. Piraterna Brekkan seglade till partajet i Svarta Pärlan och stannade ute ända till nattkröken. Bomber och granater!! Och jag kan meddela att tatueringarna sitter fast än. På en annan fest var korthåriga John Lennon och roade sig. Det är praktiskt med kort hår, en helt ny värld av utklädning öppnar sig.

  Photo

Under lördagen lyckade vi få ihop hela familjen 5 och knatade runt lite i Bellevue. Och där hoppade vi in i ett fotobås sådär helt appropå.

Photo

Sen blev det söndag och då var det skoldags för mig igen. Och så blev det måndag och då är allt tillbaka i sin vanliga lunk. Att tiden går fort behöver jag väl inte ens påpeka. Det regnar här men inte i närheten av hur mycket det regnar på östkusten. Där svämmar det över på alla olika sätt.

Om en kort vecka är det valdags, röda mot blå, republikaner mot demokrater, åsnor mot elefanter, den ena mot den andra. Och det är ju långt ifrån avgjort än. Var man än går så pratas det politik. Rena drömmen för en sån som mig. Fast nu är det ju inte lika kul eftersom jag inte kan rösta. Men man kan ju tycka och fundera för det. Vad tror ni, flipp eller flopp? Pest eller kolera?

Och nu blir det backintervaller. Och fuska ska jag göra och springa inomhus bara för att jag kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s