En helt vanlig tisdag

Idag kom första nyhetsbrevet inför ötillö. Det står mycket i det kan jag lova men det jag fastnade för var träna hårt, lär er banan och planera väl. Så får det bli. Memorera kartor och bilder av det blå havet. Det är lite svårt att efter bara en månad hålla motivationen uppe. Nästan daglig kontakt med andra halvan av laget hjälper även om jag önskar att vi var lite närmare. Jag anmälde mig till en till trail halvmara på söndag för att passa på när jag har en ledig söndag. Det är något som gör att motivationen hålls uppe lite.

Idag har det varit en otroligt oproduktiv dag, nästan så jag skäms. Det har inte blivit mycket vettigt gjort men många mil har blivit körda av svarta moderskeppet. Bilkörning är lite som simning, fram och tillbaka, fram och tillbaka… Började som vanligt med avlämning av barn straxt före 8 och snabbt iväg till en stig nära mig. Nya skor på fötterna och satelliterna i fas. 2 timmars löpning, vattendrickning och foamrullning. Det gick långsamt i backarna idag. Och en snabb Gundedusch (en dusch som varar i ungefär 27 sekunder, vältajmad. Balsamet hinner precis lämna håret innan vattnet stängs av och kroppen snabbtorkas genom att sitta 2,5 minuter i bastun). En timmes armbågsjox inklusive armcykling hos sjukgymnasten. Evighetstimme och behandling av sjukgymnaststudent. Fotfilning/pedikyr, ja jag vet, det låter hur töntigt som helst men skönt är det. Pratsamma damer idag. Och var hade jag varit de senaste 3 månaderna? Kan det verkligen ha varit så länge sen sist. Jojo, de påpekade att jag hade gips på armen och blek näsa sist. Och inte heller tyckte de att fötterna såg speciellt snygga ut när jag sparkade av mig löpardojjorna. Det slutade även att de gick lös på fingrarna. Och vad vi pratade om har jag inte en aning om eftersom min vietnamesiska är lite rostig. Snabb lunch i kombination mailbesvarning, dammsugning av kök och tvrum och sedan upphämtning av barn nummer 1. Skjuts hem, snabbt mellanmål och ompackning för volleybollträning och sedan iväg för att titta på säsongens första skolvolleybollmatcher. Barn nummer ett och Brjann åker efter en match och jag sitter kvar två matcher till. Två vinster och en förlust och riktigt bra start på säsongen. Kör hem mot Redmond och gör ett snabbt stopp för att handla mat. Barn 2 och 3 sitter svettiga i bilen och börjar med läxorna när jag handlar. Hem, duschning för vissa, matlagning och pust… nu äter vi tre. 20.15 kommer barn ett och Brjann hem från Lynnwood och volleyboll. En hand isas samtidigt som maten värms. Handen som isas råkade flyga in i en vägg häromdagen när en volleybollswing skulle demonstreras för systrarna. Så kan det gå och så blev handen blå och nu gör hela armen ont. Under tiden gör alla läxor och jag sitter i soffan, tvättar två tvättar, svarar på några mail, stryker några byxor, dricker te, tittar på New Girl på tv och pratar. Och precis nu avslutade barn ett sina läxor och gick upp för att duscha kl 22.30. Imorgon är det repeat. Enda skillnaden är att ett barn har morgonträning så bilen börjar rulla 6.15. Det är livet på en pinne.

 

329781[1]

Dagen skoval, Salomon Speedcross 3W.

 

Och så dagens låttips, The sound of sunshine. Lite svårt att minnas hur solen ser ut eller känns så här när det är som allra gråast. Men snart så kommer våren…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s