Ja se det snöar

Dag 9 i sjukstugan. En tillbaka i skolan, två i horisontellt läge. Största problemet är ett vi missar fredagsmatcherna och klättringstävlingen imorgon ligger pyrt till. Feberfrossa och huvudvärk. Halsont och kroppsont. Kanske borde vi ha tagit den där sprutan som vi funderade på. Nästa år. Men annars är det ganska fint. Mitt gips är numera blått och aningen för hårt sittande så det blir en tur tillbaka till doktorns gipsassistent idag. Tummen får inte riktigt plats.

Lagom till att påskliljorna slagit ut fullt och gult så kom vinters första snö i morse. Fluffiga, stora flingor dalar ner och lägger sig fint på gräsmattan. Det blir nog inte långvarit men fint så länge det varar. Trafiken svängde direkt till klass 1 varning och när jag kom hem från gymmet i morse så var det en trebilskrock i stora korsningen. Bara att det dalar ner snö gör att bilförarna blir nervösa här. 2 plusgrader och blött på marken kan knappast gjort att någon halkade in i den andra.

Melodifestivalen har ju passerat nästan helt obemärk förbi hos oss. Jag har sett några namn glimta på tidningarnas websidor men de allra flesta är helt nya för mig. Vi har ju varit borta från Sverige ett antal år nu och det börjar märkas. Men så dök en låt upp på Spotifys svenska toplista som sedan visade sig vara från Mello. Och den är ju riktigt bra.

Happy Friday! På söndag får vi besök från Sverige!! Jippi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s