Så smälte snön lika snabbt som den föll

Jag hade ju gärna behållit snön några dagar. Den lyste upp ett ganska grått Redmond. Men jag hann ut och känna på fukten på trottoarerna och nu sitter jag nyduschad efter en snabb vända. Idag blev det cykelpass innan solen ens hade funderingar på att komma fram. Jag satt och flåsade på en Le Mond cykel och blickade framåt på franska byvägar. Turen gick till Lyon idag, backintervaller men jag satt i på andra våningen på ett gym i Redmond. Det var vackert i Frankrike idag, jag hade gärna varit där. Men vägarna är inte så pjåkiga här heller.  Jag sprang ut och försökte njuta av snön innan den smälte. Knata runt några kilometer i omgivningarna. Det blommar gult och rosa. Och ögonen kliar något makalöst. Det verkar vara vår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s