Vecka 3

Dagarna går och det är lite drygt en vecka kvar till vi åker hem. Datorn strejkar så det är lite svårt att få till ett inlägg.

Vi har hunnit gjort en hel del, träffat vänner, badat, varit på Grönan, vandrat lite på stan, varit i skärgården osv. Vi är lite sega, semesterlunken har tagit över och dygnet har vänt på sig. Vi är numera på svensk tid, viket tog nästan tre veckor.

Jag har varit och testat ö till ö banan med Totally Lost. Bil, skärgårdsfärja och promenad. Två dagars swimrun träning från Utö och uppåt, vilket är banan baklänges. Vi simmade och sprang, eller klättrade över klippor, i dagarna två och vilade upp oss i tält över natten. Det blåste mycket, alltför mycket enligt min smak. Höga vågor och svart vatten.

Vi har haft en fin dag på Grönan med kusinerna. Nya attraktioner och lite blåst men Stockholm är ju svårt att slå.

Idag hasar vi vidare och åker och badar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s