Fredag i förorten

En lång dag och en ledig dag från skolan. Sovmorgon för några, speciellt de omyndiga. Det har varit en lång dag. Klättringsträning, inhandling av accessoarer till homecoming som är imorgon, kompisbesök och en visit hos en fotdoktor. Det har inhandlats klänningar och idag köptes det skor med höga klackar. Förra årets skor passade ju såklart men hade fel färg. Så kan det ju vara med skor. Jag slog till på ett par röda snygga när jag ändå var med.

Det äldsta barnet blev miniopererat hos fotdoktorn. Två sprutor och så fram med skalpellen. Det verkar lyckat, foten är fortfarande bedövad efter 9 timmar. Vi hoppas på att den fortfarande känns lite dommen när de höga klackarna ska på imorgon kväll.

photo

Pappa blev väldigt kort när klackarna åkte på.

photo

Kvällen tillbringades på Lake Washington High Schools läktare, isande kyla men bra uderhållning. Det var Homecoming match och vi fick lov att vara där om vi höll oss på kanten. De två äldre stod med sina kompisar på läktaren där deras årskurser stod, den yngre förmågan fladdrade runt med sina middleschool kompisar och käkade popcorn. Vi något äldre försökte hålla värmen med dåligt kaffe, huttrande i dunjackor och sommarskor. Och fick chansen att prata lite med våra favorit amerikanska mormor-morfar som vi inte ser så ofta nu när barnen blivit äldre. I halvtid var det underhållning med drill-dance team och parad med homecoming king och queen. Lite kyligt i aftonklänning sittande I en cab men snyggt var det. Imorgon är det homecoming dance. Nästan lika spännande varje år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s