Vatten

Det verkar som om att jag dras till vatten. Jag som inte gillar vatten något vidare. Varje löprunda drar sig mot trailen mot vattnet. Fåglarna flyger i plogar och örnen vaktar i det stora trädet där vägen går i en böj. Vackert är det när hösten kommit och trädkronorna gulnar sakta när det är soliga dagar. Fingrarna blir allt mer röda ju längre bort man springer och öronen dunkar av kylan. Mösspåtagning.

photo 5

photo 4

Idag hade jag turen att få hänga med ut på sjön i lånad blå strömlinjeformad havskajak. Jag for raskt iväg och skaffade en egen flytväst.

photo 3

Det bar av när solen tittade fram från dimman. Vi gled fint förbi sjöplan, motorbåtar och tomma bryggor. Tyst och fint gled kajakerna förbi strandtomter och vrålåk. Vädret var vackert, himlen blå och luften krispig. Vilken härlig dag!

Efter mer än fyra timmar och 25 km hittade vi tillbaka till stranden där vi hade börjat vår tur. Finfint!

photo 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s