Och så blev det söndag

Så blev det söndag kväll efter en evighetslång vecka. Det känns som om veckan började i mitten av oktober och har kommit ifatt nu den 17 november. Synd bara att söndagkvällen kom så hastigt. Jag hade behövt en dag till undr helgen för att komma ifatt med det mesta. Och jag svär att det har varit minst 5 måndagar på raken.  Det är mörkt och tyst. Lampan i garaget har slutat fungera så det är mörkare än mörkast på den sidan av huset. Det är så man drar sig för att hämta en bulle i frysboxen. Då är det illa. Jag har tänkt att jag ska byta ut den men det har varit kolsvart varje dag när jag kommit hem och det har varit lite svårarbetat i mörkret. Man vet inte riktigt vad som kryper runt därute. Ibland när man backar ut bilen vid femsnåret kan man se ögon blänka i mörkret. Imorgon börjar vi om, måndag hela dagen och Brjann flyger hem från Europa. Det är träningar för barnen som vanlig och vi laddar inför try outs till club säsongen med att spela lite andra sporter på klubben. Imorgon ska vi övningsköra har jag lovat. Det är regnigt och mörkt på kvällarna så övningsperioden hade kunnat fått en bättre början.

Idag var det skola och jobb för hela slanten. Stor grupp, litet rum och värmen på max. Det blev lite svettigt när det var dags att avsluta dagen med en lek. Vi tränar för våra två luciaframträdanden. Hela Seattles luciafirande hänger på våra skolbarns axlar och vi sjunger och skrider fram när vi övar. Min grupp med 4-5 åringar tar det med ro. De känner nog att kommer att göra succe hur det än går. Vi körde tillbaka till vår sida av bron, trollade fram lite lunch sent på eftermiddagen och sedan la jag mig och blundade i några minuter. När jag tittade igen var det kolsvart ute och det var dags att packa in ungdomarna i bilen och gå på eftermiddagsbio. Spännande och långt var det. Det var nästan så att jag var tvungen att blunda en stund igen. Tors hammare slungades på stora skärmen och de elaka förlorade. Tur att inte världen gick under den här gången heller. Till och med Captain America gästspelade i några minuter och jag hörde att det gick ett litet sus i den ungdomliga publiken. Sen var det dags för en sen middag och vi enades om att göra kyckling med curry. Vi enades och jag lagade. Och så tog dagen slut efter att två laddningar har tvättats och diskmaskinen plockats ur. Simningen som planerats minutiöst hanns inte med, inte heller löprundan i dagsljus. Men det är ju mitt eget fel, det var då jag blundade en stund på eftermiddagen och blev lurad att gå på bio.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s