Lite förkylt

I söndags skickade vi hem mamma och pappa som varit här i närmare två veckor. Det hostades på väg till flygplatsen och det hostas här i soffan. Förkylningen som var här för en månad sedan har valt att komma tillbaka har satt sig på två av barnen. Är vi andra på tur? Att bli förkyld nu skulle vara oturligt. Jag har envist försökt att att hålla i träningen trots ont benet och tidsbrist. Klockan har ringt 5 varje morgon och jag måste erkänna att dagarna går lite i dimma när dagen börjar tidigt. Igår morse var det race day, 2 timmar inomhuscykling och lite intervaller framåt eftermiddagen. Som vanligt kändes löpbandet övermäktigt så jag varvade med trapporna som leder mot parkeringen. Finfint. Idag blir det en plate chipper som jag hört ska vara på gränsen till omöjlig.

Jag tror att våren är här. Krokusen blommar i grannens rabatt och solen värmer när den väljer att komma fram. Det är inte ofta vi ser solen men när den är här är den vacker. Det har varit ovanligt blött de senaste veckorna. Regnet har stått som spön i backen och strömmen har kommit och gått. Temperaturen varierar från några minusgrader till +15, det är svårt att hänga med. Det blir mycket väder här. Det är på eller av, sol eller storm. Det verkar i alla fall som om det har kommit lite snö i bergen så att skidåkarna får mer glid. Skidåkarna i Sverige har det tufft. Vasaloppets spår verkar vara dåliga i år. Jag håller tummarna för alla åkare och hoppas att de tar sig i mål på en tid de kan känna sig nöjda med. Och jag hoppas att blåbärssoppan smakar bra.

Jag missade förra veckans konstert här i Seatttle, Paul Simon och Sting var här och fyllde Key Arena till bredden. Jag får hoppas att det kommer fler tillfällen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s