ugglebrist i Indien–uggletätt i Redmond

Läste “udda nyheter” i Dagens Nyheter och fick se att Harry Potter får skulden för att det är brist på ugglor i Indien. Sedan vi flyttade hit har jag med jämna mellanrum träffat på ugglor. En morgon när vi var ganska ny hitflyttade fick jag äran att beskåda denna vackra fågel utanför köksfönstret. Jag fyllde på kaffe i kaffebryggaren på morgonkvisten och det kändes som om någon tittade på mig. Och om någon gjorde… Både länge och väl tittade vi på varandra, den ena luddigare än den andra, med bara ett fönster mellan oss. Jag är glad att jag hann få fram kameran. I vår familj kommer inte en uggla bli årets julklapp. Låt ugglorna whoahohoa fritt!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/harry-potter-far-skulden-for-ugglebrist-i-indien-1.1201737

P1000881Ugglan1

One thought on “ugglebrist i Indien–uggletätt i Redmond

  1. Jätteavis!! Jag måste genast ta reda på vad jag ska mata dem med så de kommer hem till oss! Vi har bara kolibrier och ekorrar och tvättbjörnar, inget coolt… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s