Jamfactor 10

Oförklarligt så var det kaos på vägarna i morse. Det var torrt på morgonen, det regnade inte på hela förmiddagen. Det var ljust, ingen sol men ljusgråa moln. Ingen snö här omkring men varning uppe i bergen. Ingen frost, det var 7-8 grader varmt hela förmiddagen. Idag tog en 15 minutrs resa 75 minuter. Varför är det så här? Trafiktanten på morgon tv var i extas när hon rapporterade om jamfactor 10. Som tur är så är det mer jamfactor 5 där jag kör, samma bilar varje dag, samma poliser som står och lurar varje dag. Nästan så man hejjar på bilisterna man möter samma tid, varje dag på samma gator. Skönt med rutiner. I kväll skippade vi den rutinen att man ska gå och lägga sig i tid när man är under 15 eller 40 eller så… barnen stannade uppe tills nu ungefär. Vi fick nya spel. Budfirman tog en tur hit på kvällskvisten. Ännu en gång ringde det på dörren idag, en till överraskning. Vilken dag! Brjann hade beställt och skickat hem fastän han är på andra sidan jordklotet. Vilken hjälte! Vi har dansat hela kvällen och vi har talang, alla fyra! Jamfactor 10! BOOO JA!

One thought on “Jamfactor 10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s