Ett grönt paket

Idag ringde det på dörren och utanför fanns ett grönt paket från Sverige. Först funderade jag på om jag kanske skulle vänta till barnen kom hem så att de fick öppna paketet. Det var ju ändå adresserat till hela familjen. Men… nej… jag slet upp det gröna paketet fastän jag var alldeles ensam. I paketet fanns godis och tidningar i alla smakriktningar och en film. Nu har innehållet stirrat på mig hela eftermiddagen och vädjat till mig att slita upp påsen med lakritspatroner. Sagt och gjort! Hjärtfrekvensen har gått ner till normala siffror och tungan är lite lätt uppluckrad av lakrits. När lycka ryms i ett grönt paket…

Slängpussar och TACK från oss alla till gänget!

2 thoughts on “Ett grönt paket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s