Kusinen har anlänt

Nu är hon här! Vi har hämtat upp, ätit middag och vräkt i oss svenskt godis, bläddrat I svenska tidningar och … gjort mängder av pärlplattor. Precis sådant man gör när man får en extra efterlängtad kusin på besök. Några i familjen pratade oavbrutet i en sissådär fyra timmar, det gick inte att stoppa ordflödet. Så mycket har hänt sedan augusti, så mycket skulle berättas på några intensiva timmar. Nu sover fyra tjejer och vi andra två är vakna. Brjann valde att sova några timmar i soffan efter maten och är nu pigg som en lärka. Tidsomställning samt en timmes löptur i uppförsbacke kan vara lite jobbigt.

Är det inte konstigt hur det känns när man träffar någon man inte sett på ett tag. I två minuter känns allt nytt och sedan är det precis som om man inte hade varit på två olika kontinenter.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s