Sover man sämre om det är åska och ösregn?

I natt var himlen fylld av arga åskmoln och ljusa blixtar. Lagom till att jag släckte lampan fylldes himlen av ljus från blixar som delade himlen i stora zigzac. Det dundrade och smälde från 1000, 2000, 3000,… Efter en sex sju smällar kan jag inte komma ihåg att det smällde mer, himlen förblev mörk och sängen varmare. Men så kan det ju inte ha varit?! Nu tittar jag på nyheterna och det verkar som om ovädret höll på länge. Stora delar av stan och runt omkring stan är avstängd. Skolor är stängda för att strömmen är utslagen. Många skolor har sen start och busstrafiken fungerar inte. Men hur kunde jag missa det? Jag sov bättre än någonsin. Totalt utslagen, hade inte en aning om att det var fest uppe på himlen. Sover man bätttre när det är oväsen? Jag brukar ha svårt att sova ibland men nu vet jag bot mot det. Oväsen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s