Här fick jag för att jag svor åt en tant med en bibel!

Morr… arg som ett bi! Var 10 minuter sen till parkeringen och en vänlig vakt hade varit där och lappat mig! 45 förbannade dollar när jag redan betalat 25 för parkeringen. Här fick jag för att jag inte lyssnade på bibeltanten igår. Straffet kom direkt! Säkert bara för att jag svor åt henne medan hon svalde syltmunken. Funderar om jag kan offra ett dussin syltmunkar på en central parkering i China town för att bevisa att jag är en snäll och timid människa.

2 thoughts on “Här fick jag för att jag svor åt en tant med en bibel!

  1. Lena Powers

    Too late! You failed the test yesterday. I think the only thing you can do is to bing syltmunkar to all people at the car service you were at yesterday!! And ask the dealer for the adress to the lady and send her a card…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s