Hur är det med din högerkrok?

Dagen utvecklade sig bättre än vad man hade kunnat trott. Jag missade inte Combatpasset utan var där i god tid, harklade mig, drack massor av vatten och värmde även upp alla andra delar av kroppen än bara halsen. Tack och lov var det vikarie idag så jag kunde maska och låtsas att jag är ganska svag. Jag är inte direkt svag längre utan slår och sparkar som en hel sjöman fast utan tatueringar. Det är en ny upplevelse att vara bra på något som man absolut inte har trott man kan vara bra på. Det finns nog fler som skulle må bra av att träna upp sin högerkrok. Efter det bar det av till stan för lunch och lite möte/prat med några kollegor. Jajjamen, hemmafrun har ett jobb. Svenska köttbullar var på menyn och det är ju alltid trevligt när man slipper laga dessa själv. Fick nu precis helt otippat 20 minuter över, moppade golvet (eftersom två personer i familjen valde att gå in sina klättringsskor med svarta gummiförstärkningar på parketten) och dränker halsen med te. Nu bär det snart av in till stan igen för teppanyaki. Chop chop! På med glitterlinnet och klackarna, nu blir det glamor på hög nivå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s