Family Four passar bra när man väntar på första snöfallet?!

Vi väntar på snön! Den som ändå kunde få se lite vitt dala från himlen så julstämningen infinner sig bland allt juligt som letat sig fram efter Halloween. Det varnas och tjatas om snön som aldrig kommer…

Lördag kväll och jag börjar känna mig säker, inga mer besvärjelser från tanter med biblar. Vi kom precis hem från goda vänner och barnen underhöll med amerikanska reklamsnuttar och svenska visor på vägen hem. Det lät lite töntigt men faktiskt helt sant. Av någon underlig anledning hade de glömt första versen på Family Fours Härliga sommardag, en sång som jag gissar att alla svenskar i utlandet kan, eller?! Vi hade en sommarskiva i bilen första året vi bodde här så barnen fick en något snedvriden sånginlärning, allt ifrån Carl Anton, Peps, Orup till just Family Four som fastnade mest. Passande sång när temperaturen börjar dra sig mot noll och snön hänger i luften.

Håll till godo!! En riktig goding.

2 thoughts on “Family Four passar bra när man väntar på första snöfallet?!

  1. Varken jag eller maken har någonsin hört den förut…!!

    (Jag gillar “När björkarna susa” men börjar nästan gråta när jag hör “Sakta vi går genom stan…”)

    1. Har in inte hört Family Four så har ni inte missat något… Men nu fick ni ju chansen 😉
      Håller med på “Sakta går hem genom…” och lägg till Jöbacks “Stockholmsnatt”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s