Första advent på Snowflake Lane

Jag vågar inte ens fundera på hur många lussebullar jag har ätit idag. Två kan vi säga eller fem, det spelar ju ingen roll och bara jag vet ju egentligen. Glöggen blev ovanligt god. Undrar vad jag gjorde annorlunda, kanske en extra stor bit ingefära gjorde smaken. Gott blev det och jag har svårt att tro att vi hinner tröttna på allt det goda innan jul.

Ingen av barnen ville posera med Rudolf eller snögubben på Snowflake Lane i år så här kommer ett foto utan någon av tomtens vänner. Hade någon frågat mig så hade ju jag gärna blivit fotad med Rudolf.

IMG_0370

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s