Jultomten kom förbi

Precis nu, för en stund sedan, alldeles nyss var tomten här. I egen hög person. Det tutade och tjöt från en gammal brandbil med handpump. Det tjöt så eländigt mycket att vi var tvungna att gå ut och titta. Det var tomten! Tomten åkte en brandbil cabriolet från ‘52 med sirener och allt. Och brandbilen var blankputsad och skinande röd. Det hade man ju kunnat gissa att han skulle åka brandbil som är röd och fin. För vem tror på att tomten dras av renar? Han hoppade till och med av och gav oss godis. Paketen har han ju såklart med på julafton. Det konstiga var att han pratade engelska… Han brukar ju prata svenska med oss!? Tack för titten tomten! Vi ses igen om två veckor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s