Muddslides, Glada Timmen och Lucia

Muddslides och landslides är nya begrepp för mig. Ja, jag har ju hört orden förrut men inte riktigt upplevt dessa in action. När jag översätter det blir det helt enkelt jordskred. Hur ofta hör man talas om jordskred i Uppsalaområdet. Inte alltför ofta, gissar jag. Här har det regnat så hela hus har försvunnit ner i leran. Känns lite sådär. Vi håller vårt hus på platt mark. Vattnet forsar förbi, strömmen är tillbaka och vi är fullkomligt medvetna om att vi kan vakna i ett lite kyligt hus i  morgon igen. När allvaret hänger över oss gör vi allt för att roa oss kungligt. Idag har vi roat oss genom att gå till gymmet. We love Proclub! Kolla in vårt häftiga uppehållsrum: www.proclub.com  Vi badar, tränar och äter… Vi älskar faktiskt Proclub. Det har blivit så att vi träffar vänner, rör på oss och diskuterar livet medan vi alla pressar vikter. Nördigt värre!

Innan helgen hade jag äran att träffa några vänner på Glada Timmen, något som jag borde göra oftare. Så här glada var vi och snygga gardiner var det på restaurangen:

Happy Hour

Idag är det den 13 december. Glöm imte att kika in på svt’s luciafirande innan det försvinner från webben. Titta här på lucia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s