Gillar jag egentligen Angry Birds?

Jag är ingen person som fastnar i spel i timtal. Tetris på 80-talet, OK då, men det var ganska länge sedan. Jag hade en liten kort men intensiv period med draken Spyro och jag kan ibland dra av några låtar på Rockband, men jag brukar inte fastna. Nu har jag fastnat. Angry Birds har invaderat vårt hem. Det började med ett barn, och sedan ett annat och nu är jag fast. Barn nr 1 har klarat ut hela spelet och jag känner flåset i nacken. Och jag kan inte bestämma mig om jag älskar eller hatar Angry Birds. Men jag önskar att jag hade kommit på spelet. Läs mer om arga fåglar i dagens SvD:

http://www.svd.se/naringsliv/it/pc-och-mac-nasta-for-angry-birds_5807647.svd

2 thoughts on “Gillar jag egentligen Angry Birds?

  1. Kicki

    Min familj har också blivit besatt, men jag undrar lite hur det kan vara så fascinerande med att döda grisar med fåglar i slangbella. Låter rätt brutalt tycker jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s