Att backa tio år i tiden över en natt

För tio år sedan var det väl lite si och så med sömnen. Med lite tur så fick  vi några timmars sammanhängande sömn. Astma, krupp och örvärk gjorde nätterna lite upphackade under några år. Nu var det ett tag sedan. Visst kan vi ha nätter av sömnlöshet men ofta fungerar det med att säga läs en bok och tänk på något annat. I natt slog magsjukan till. Än så länge bara ett barn, men en uppe varje timme räcker. Jag känner mig som om jag blivit överkörd av ett tåg och jag är inte sjuk. Var det så här det var? Dimma i huvudet och mör i kroppen, en småbarns förälders vardagsmat. Håll er borta från oss några dagar så ni inte kliver in i dimman ni med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s