En lång helg går mot sitt slut

Helgen har varit lång och händelserik, julbord, flera olika partayer och svenska skolans julfest. Helgen började bra och slutade bra. Vi fick fem tjocka brev i lådan i fredags som gör vår tillvaro lite enklare, fem Gröna Kort (som inte är speciellt gröna). Nu slipper vi bekymren med visum som måste förnyas. Härligt!

IMG_0459 

Idag var det strålande sol och vackert väder. Brjann sprang ett 12 km lopp i Kirkland och tjejerna och jag var inne i stan, dansade runt granen och träffade tomten. Brjann sprang och sprang, gjorde en riktigt bra tid.

Imorgon är en ny dag och då kommer en riktig uppdatering från mig, nu är det filmtajm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s