Nervös inför julklappsöppningen

Barnen ger mig då och då presenter. Ofta klurar de, shoppar i timmar och hittar på riktigt bra saker. Designtorget är deras absoluta favoritställe att handla på när vi är i Sverige. I somras hade vi som vanligt bröllopsdag och de två yngre blev nedskjutsade till gågatan av mormor och morfar med en slant i fickan. De handlade och vandrade och kom hem med de mest perfekta presenterna tyckte de själva. De hoppade upp och ner medan vi öppnade det omsorgsfullt inslagna paketen. Till en början fick vi varsinn uppfällbar kaffemugg, vi gillar ju kaffe. Sedan kom fnissen… varsinn nyckelring med väl valda ord på. Brjanns ord skriver jag inte här på bloggen eftersom den är barntillåten. Min nyckelring tyckte de var mer än perfekt  för mig, den var som gjord för mig, endast för mig, och ingen annan. Nu bär jag med mig denna på mina bilnycklar och tittar på den varje dag.

IMG_0465

Alla andra är dumma i huvudet. Uppenbarligen passar det in på mig. Av sina barn får man ju höra sanningen. Nu har de återigen hittat den optimala julklappen, och jag vågar inte ens gissa vad det kan vara denna julen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s